De voordelen van een dames transportfiets

Een transportfiets is een fiets die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van bijvoorbeeld boodschappen en kinderen. Zo heeft de fiets niet alleen een stevige bagagedrager, maar zijn de meeste transportfietsen ook uitgerust met een rekje op de voorkant van de fiets. Wil jij een nieuwe damesfiets aanschaffen en twijfel je of een dames transportfiets iets voor jou is? Lees dan op deze pagina van welke voordelen je profiteert als je een transportfiets voor dames rijdt en laat je overtuigen deze fiets aan te schaffen.

 

 

Het vervoeren van boodschappen wordt gemakkelijker

Rijd je een transportfiets, dan is het gemakkelijker om boodschappen en andere spullen te vervoeren. Vind je het nu nog lastig om veilig met grote boodschappentassen de weg op te gaan en houdt dit je tegen om met de fiets boodschappen te doen? Dan kun je een dames transportfiets aanschaffen om het vervoeren van jouw boodschappen gemakkelijker te maken. Met een transportfiets hoef je de boodschappentassen niet aan het stuur te hangen, maar zet je de tassen gewoon op het rekje van de fiets.

Het vervoeren van kinderen wordt gemakkelijker en veiliger

Omdat een transportfiets zo stevig is, wordt het vervoeren van de kinderen op deze fiets veel gemakkelijker en veiliger. Je kunt de kinderen beter niet op het rekje op de voorkant van de dames transportfiets zetten, maar de bagagedrager op de achterkant van de fiets is zeker stevig genoeg voor een kinderzitje. Wil jij je kind met de fiets naar school brengen, maar vind je dit niet veilig genoeg op een standaard damesfiets? Dan kun je een dames transportfiets aanschaffen om gemakkelijk en veilig met je kind achterop van A naar B te reizen.