Fietsen is onze Passie

Fietsen is onze passie en dat stralen we graag uit als “samenwerking van erkende dealers”. Wij selecteren voor u de juiste dealers die voldoen aan onze eisen zoals 24 uurs levering, de scherpste online prijs en het belangrijkste; hun service. Bij ons staat de klant nog steeds op nummer één!


Advies op maat

Bent u opzoek naar een bepaald soort fiets en krijgt u deze niet gevonden? Dan helpen wij u graag verder. Het kiezen van de juiste type fiets hangt af van een aantal factoren, zoals de framemaat, de velgenmaat, de zithouding, uw budget en het meest belangrijke, het gebruik. Door de juiste afwegingen te maken in deze factoren kunnen wij u binnen 48 uur een advies geven bij uw aanschaf. Interesse in advies op maat? Stuur een mail naar info@defietsenexpert.com en geef hierbij uw lengte, uw geslacht, uw budget en de te reizen afstand per maand aan.


Meer dan 10 jaar ervaring

Wij houden ons al meer dan 10 jaar professioneel bezig met fietsen en dat kunt u merken. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 10.000 fietsen verkocht. Daarnaast hebben wij ons assortiment in een snel tempo uitgebreid naar: stadsfietsen, racefietsen, damesfietsen, herenfietsen, elektrische fietsen, fixedgear fietsen, kinderfietsen, moederfietsen, mountainbikes, oma fietsen, racefietsen, tandems, transportfietsen en vouwfietsen.


Snelle levering

Wij proberen uw fiets natuurlijk altijd zo snel mogelijk bij u in huis te hebben, echter verschilt de levertijd per fiets. U moet rekening houden met een minimale levertijd van 1 werkdag een maximale levertijd van 7 werkdagen.

Bent u benieuwd naar de levertijd van uw bestelling of een bepaald type fiets? Stuur dan een mailtje naar info@defietsenexpert.com dan kunnen wij u informeren over de geschatte levertijd.


14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@defietsenexpert.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


Scherpe prijzen

Een fiets kopen is een investering en over het algemeen zie je dat de fietsen nog vaak via conventionele fietsenwinkels verkocht worden. Het verschil tussen een fietsenwinkel en ons is dat wij fietsen tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Wij geven op afstand toch hetzelfde advies als u bij een fietsenwinkel kunt verwachten. U krijgt dus perfect advies en altijd een scherpe prijs.